Denne hjemmeside bruger cookies

Vi benytter cookies for at tilpasse vores indhold og annoncer, give dig adgang til sociale mediefunktioner og analysere trafikmønstre på vores hjemmeside. Vi deler også data om din brug af vores hjemmeside med vores partnere inden for sociale medier, reklame og analyse. Disse partnere kan kombinere de oplysninger, du har delt med dem, med andre data, de har indsamlet fra din anvendelse af deres tjenester.

Nødvendig

Præferencer

Statistik

Marketing

Om os

Jeg selv kører Golf 8 - Ane Audi A3, Lena Hyundai Kona, Lars Audi A4, Dennis VW Touran og Klaus BMW 320 -  og alle biler er meget velegnede som skolevogne og utrolig lette at køre for nybegyndere.

Teoriundervisning: Teoriundervisningen foregår i teorilokalet på Gasværksvej 9, 4500 Nykøbing Sj., og i Holbæk: Jernbanepladsen 7, 1. sal (ovenpå stationen med indgang til højre for indgangen til stationen) og i Asnæs på Rødhøj 44.  Da undervisningen foregår i hold, er det vigtigt, du tilmelder dig i god tid, før du fylder 17/18 år - så du sikrer dig en plads på holdet.

Ring allerede i dag!

Teori- og køreprøve foregår i Holbæk – Spånnebæk 30, 4300 Holbæk.

Banekørsel: Banekørsel – min. 4 lektioner foregår på manøvrebanen, Gasværksvej 9, 4500 Nykøbing Sj.

Kørsel: De første timer på vej kører vi i Nykøbing/Asnæs/Holbæk, men hurtigst muligt kommer du til at køre i Holbæk, da køreprøven skal foregå her.

 

Næste teorihold starter august 2024 - ring eller sms for tilmelding: 22 44 33 90

 

 

DKU logo

Vi er medlem af Dansk Kørelærer-Union

Dansk Kørelærer-Union sikre sig at køreskolens undervisere løbende bliver opdateret på love og regler og dermed har et godt grundlag for at tilrettelægge undervisningen på lovlig og forsvarligvis.

Modtag et gratis og uforpligtende tilbud

Udfyld dit navn og telefonnummer, og så ringer vi dig op hurtigst muligt, med et uforpligtende tilbud.