Om os

Jeg selv kører Golf 8 - Ane Audi A3- Lena Hyundai Kona, Lars Audi A4 -  og alle biler er meget velegnede som skolevogne og utrolig lette at køre for nybegyndere.

Teoriundervisning: Teoriundervisningen foregår i teorilokalet på Gasværksvej 9, 4500 Nykøbing Sj., og i Holbæk: Jernbanepladsen 7, 1. sal (ovenpå stationen med indgang til højre for indgangen til stationen) og i Asnæs på Rødhøj 44.  Da undervisningen foregår i hold, er det vigtigt, du tilmelder dig i god tid, før du fylder 17/18 år - så du sikrer dig en plads på holdet.

Ring allerede i dag!

Teori- og køreprøve foregår i Holbæk – Spånnebæk 30, 4300 Holbæk.

Banekørsel: Banekørsel – min. 4 lektioner foregår på manøvrebanen, Gasværksvej 9, 4500 Nykøbing Sj.

Kørsel: De første timer på vej kører vi i Nykøbing/Asnæs/Holbæk, men hurtigst muligt kommer du til at køre i Holbæk, da køreprøven skal foregå her.

 

Næste teorihold starter oktober 2022 - ring eller sms for tilmelding: 22443390

Nykøbing Sj. oktober 2022

Holbæk oktober 2022

Få et skræddersyet og uforpligtende tilbud

Skal vi ringe dig op? Udfyld formularen, så ringer vi dig op hurtigst muligt, og giver dig et uforpligtende tilbud, som passer præcist til dine behov.

Ved henvendelse accepterer jeg, at Nykøbing Sj. Køreskole må kontakte mig telefonisk og over SMS. Denne formular er beskyttet af reCAPTCHA og Googles Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder.

Indlæser kort..